Puheenjohtajan piikki

Heinäkuun helteet ovat toistaiseksi takana päin. Olemme saaneet nauttia lämmöstä sekä osittain myös sateista. Nämä yhdessä ovat kasvattaneet metsän satoa runsaasti. Sieltä on niitä saatavissa vaikka kuinka paljon , jos vain omat pakkaset antaa tilaa. Mustikkaa ja sienisatoa on saatavissa ja nyt sitten vielä odotellaan puolukkaa ja vattuja. Nämä kaikki ovat hyviä lisäravinteita meille kaikille diabetessairaudesta kärsiville.
Yhdistyksen toiminta aloitetaan perinteisellä syyskauden avauksella Lahdenpohjassa 18.8.2022 kello 16 lähtien. Yhteistä oloa ja lähiseudun muiden yhdistyksien mukanaoloa. Keskustellaan ja opitaan tuntemaan toisiamme.

Saunomista, uintia, kahvittelua ja makkaran paistoa Siinähän sitä ohjelmaa on yhdeksi illaksi, tervetuloa!!